Οι χειμερινές εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν στην DUST+CREAM!

Οι χειμερινές εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν στην DUST+CREAM!
Αναρτήθηκε σε: Νέα
Από DUST+CREAM
Σχετικά με τον δημιουργό

Οι χειμερινές εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν στην DUST+CREAM!

Από τις 8 Ιανουαρίου μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου στην DUST+CREAM, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, τόσο γυναικείας, όσο και ανδρικής, σε άκρως ελκυστικές τιμές.

Με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το -50% σε αγαπημένα προϊόντα, ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε όλα όσα χρειαζόσαστε, αλλά και να δοκιμάσετε όσα είχατε στο beauty wishlist σας εδώ και καιρό.

Παράλληλα, οι λάτρεις των βερνικιών μπορούν να αποκτήσουν τις δικές τους αγαπημένες αποχρώσεις σε προσφορά 1+1 δώρο. Με μια πολυάριθμη λίστα χρωματικών επιλογών, σίγουρα θα βρείτε αυτά που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ.

Και βέβαια από τις εκπτώσεις μας δε θα μπορούσαν να λείπουν τα προϊόντα μακιγιάζ!

Μπορείτε να κάνετε σήμερα κιόλας δικά σας 2 προϊόντα μακιγιάζ, από επιλεγμένες κατηγορίες, παίρνοντας το δεύτερο προϊόν με έκπτωση έως και 40%. Η ιδανική ευκαιρία, για να αναβαθμίσετε το νεσεσέρ σας με υπέροχα makeup goodies, όπως mascara, σκιές, foundations, μολύβια, eyeliners και πολλά ακόμη.

Τέλος, μιας και το ανδρικό κοινό δε λείπει από το κοινό της μας, μπορείτε να αποκτήσετε τα προϊόντα της ανδρικής σειράς περιποίησης σε προνομιακές τιμές έως και -20%!

Με στόχο να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η DUST+CREAM σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε δικά σας φανταστικά προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ανακαλύψτε όλη τη γκάμα προϊόντων με τη σφραγίδα της DUST+CREAM στα φυσικά καταστήματα ή στο www.dustandcream.gr και κάντε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Η DUST+CREAM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, μέσω ενός δικτύου 86+ καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι άριστα διαμορφωμένοι χώροι των καταστημάτων της και οι πλήρως καταρτισμένοι σύμβουλοι ομορφιάς, αποτελούν εγγύηση για μία απολαυστική εμπειρία αγορών σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον καλλυντικών και προσωπικής περιποίησης.

#dustandcream #makeupyourownstory

 

 

   

4 μήνες πριν
Copyright © 2023 All rights reserved.
Developed by Netsteps