Προφίλ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Τα καταστήματα Dust + Cream "beauty products and more", είναι μια ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών που ξεκίνησε το 2012. Σήμερα αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς σε όλη την ελληνική επικράτεια και διαθέτει 75 καταστήματα. Τα καταστήματα μας βρίσκονται σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καλλικράτεια Χαλκιδικής, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Ναύπλιο, Νέα Μουδανιά, Πάτρα, Πειραιά, Πύργο, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σάμο, Σέρρες, Σύρο, Τρίκαλα, Τρίπολη, Φλώρινα, Χανιά, Χίο, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Μυτιλήνη και αυξάνονται με γοργό ρυθμό.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩ

 

Το concept των καταστημάτων, που αριθμεί μια γκάμα άνω των 5.000 κωδικών σε προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες, καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας είναι να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές που είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής αλλά και στις επιθυμίες της σύγχρονης γυναίκας.

 

 

H εταιρεία Creamteam ΑΒΕΕ που είναι κύριος του σήματος "DUST+CREAM" διαθέτει μονάδα καλλυντικών (μακιγιάζ και κρεμικών) με έδρα τη Θεσσαλονίκη και τροφοδοτεί απευθείας την αλυσίδα καταστημάτων , χωρίς ενδιαμέσους, πετυχαίνοντας χαμηλά κόστη σε όλα της τα είδη, ενώ αυξάνει το κέρδος του franchisee. Οι μάρκες που παράγει η μονάδα μας είναι η BEAUTYLINE, DUST +CREAM, HAPPY, KISS-KISS, NAIAD, IASIS, κ.α. Τα προϊόντα παραγωγής της είναι επιστημονικώς ελεγμένα και εγγυημένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Φ., ενώ παράλληλα τον Σεπτέμβρη του 2014 η εταιρία έλαβε την πιστοποίηση Συστήματος Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής κατά ISO 22716:2007, για την παραγωγή και αποθήκευση καλλυντικών προϊόντων, από την TUV AUSTRIA HELLAS.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ DUST + CREAM ΑΠΟ ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 22716:2007 ΑΠΟ ΕΔΩ

Copyright © 2020 All rights reserved.
Developed by Netsteps