Love yourself με τη νέα, limited edition σειρά της DUST+CREAM

Love yourself με τη νέα, limited edition σειρά της DUST+CREAM
Αναρτήθηκε σε: Νέα
Από DUST+CREAM
Σχετικά με τον δημιουργό

Love yourself με τη νέα, limited edition σειρά της DUST+CREAM

Η DUST+CREAM παρουσιάζει τη νέα limited edition σειρά της και σε προσκαλεί να αφήσεις την πιο ρομαντική πλευρά σου να λάμψει και να φροντίσεις τον εαυτό σου λίγο παραπάνω.

Η εταιρεία δημιούργησε μια κομψή και εντυπωσιακή σειρά που έρχεται να προσθέσει μια έξτρα δόση self-love στη ζωή σου και να σε ωθήσει να εκφράσεις την πιο θηλυκή σου πλευρά μέσα από το μακιγιάζ και την περιποίηση του δέρματος. Η «Beloved» είναι μια ωδή στην αγάπη, μια μοναδική συλλογή από προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί για να αναδείξουν την ομορφιά και να σε κάνουν να αγαπήσεις κάθε σου πλευρά ακόμα περισσότερο.

Η νέα σειρά της DUST+CREAM είναι εμπνευσμένη από τη μαγεία που προσφέρει ο μεθυστικός συνδυασμός μανόλιας και γιασεμιού με την οικειότητα της βανίλιας και την πινελιά του σανταλόξυλου. Για τη flash σειρά επιλέχθηκαν nude pink και γήινες αποχρώσεις, εμπνευσμένες από το ρομαντισμό που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της. Η «Beloved» είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να απογειώσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις και να αισθάνεσαι η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου κάθε λεπτό της ημέρας.

Η σειρά περιλαμβάνει μια multi-use παλέτα για το πρόσωπο και τα μάτια, κραγιόν σε δύο ονειρικές αποχρώσεις για να δημιουργήσεις παραμυθένια look που εκφράζουν απόλυτα την εσωτερική σου λάμψη, ένα body mist και ένα body milk με σαγηνευτικές αρωματικές νότες που υπνωτίζουν τις αισθήσεις και αναδεικνύουν τη φυσική σου γοητεία.

Ήρθε η ώρα να νιώσεις «beloved by you»! Ανακάλυψε σήμερα κιόλας τη limited edition σειρά της DUST+CREAM, ανάδειξε την πιο ρομαντική και θηλυκή σου πλευρά και νιώσε πιο όμορφη από ποτέ.

Η DUST+CREAM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας μέσω ενός δικτύου με περισσότερα από 85 καταστήματα λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

#dustandcream #makeupyourownstory

 

3 μήνες πριν
Copyright © 2023 All rights reserved.
Developed by Netsteps