DUST+CREAM: Νέος προορισμός ομορφιάς στο The Mall Athens

DUST+CREAM: Νέος προορισμός ομορφιάς στο The Mall Athens
Αναρτήθηκε σε: Νέα
Από DUST+CREAM
Σχετικά με τον δημιουργό

DUST+CREAM: Νέος προορισμός ομορφιάς στο The Mall Athens

Ως ακολουθία των στρατηγικών της κινήσεων, η DUST+CREAM προχωράει στο άνοιγμα του νέου  καταστήματος της μάρκας σε εμπορικό κέντρο της LAMDA DEVELOPMENT στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο εξαιρετικά  επιτυχημένο The Mall Athens.

Το νέο DUST+CREAM στο The Mall Athens, το 87ο κατάστημα της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο, έρχεται να επισφραγίσει την παρουσία του brand στο χώρο των εμπορικών κέντρων μετά από τη διαχρονική επιθυμία του καταναλωτικού κοινού και επισκεπτών του δημοφιλέστατου εμπορικού κέντρου της Αθήνας.

Στo πλαίσιo της διαρκούς ανοδικής πορείας και ανάπτυξής της, η DUST+CREAM έρχεται να εφαρμόσει ένα ακόμα ανανεωμένο και σύγχρονο concept καταστήματος, σχεδιασμένο σύμφωνα με τις πλέον ενημερωμένες και customer oriented τάσεις  του retail design. Digital signage υψηλής τεχνολογίας, ανανεωμένο SKINCARE CONCEPT Area, καινοτόμες εφαρμογές, όπως το Personalized Perfume Selection Application, πρακτικότητα, και εντυπωσιακό design, συνθέτουν ένα αδιαμφησβήτητα ξεχωριστό αγοραστικό περιβάλλον για το σύγχρονο καταναλωτικό κοινό.

Η DUST+CREAM, εδρεύουσα στη Θεσσαλονίκη, είναι σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας, με σαφή προσανατολισμό  στην προφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

 

#dustandcream #makeupyourownstory

 

 

   

4 μήνες πριν
Copyright © 2023 All rights reserved.
Developed by Netsteps