ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ TOTAL PRECISION < Μολύβια Ματιών

ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ TOTAL PRECISION
ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Κωδικός
V01-02-0057
Από 6,99 €
Διαθέσιμο
Μηχανικά μολύβια ματιών 2 σε 1, eyeliner & kajal. Πλούσια και μαλακή υφή με απόλυτα έντονη απόδοση χρώματος και longlasting αποτέλεσμα. Ιδανικά για χρήση στην εξωτερική και εσωτερική γραμμή των ματιών (waterline). Στεγνώνουν άμεσα, σταθεροποιούνται και διατηρούν αναλλοίωτη την ένταση τους και την απόχρωση τους με υψηλή πιστότητα χρώματος. Είναι long-lasting και non smudging. Σε εύχρηστη συσκευασία με ενσωματωμένη ξύστρα για εύκολη αναδιαμόρφωση της μύτης του μολυβιού για άψογη εφαρμογή σαν τη πρώτη φορά χρήσης και βουρτσάκι σιλικόνης για να δημιουργείτε υπέροχα eye looks. Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Mica, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Synthetic Wax, Silica, Trimethylsiloxysilicate/Dimethiconol Crosspolymer, Silica Silylate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Cyclohexasiloxane, Copernicia Cerifera Cera, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77891.


Οι λίστες των συστατικών ενδέχεται να αλλάξουν. Ανατρέξτε στη συσκευασία του προϊόντος που έχετε αγοράσει για τον πλέον ενημερωμένο κατάλογο συστατικών ή επικοινωνήστε με την εταιρία στο info@dustandcream.gr

Δωρεάν Παράδοση
Δωρεάν Παράδοση
με αγορές άνω των 20€
Δώρο Δείγματα
Δώρο Δείγματα
με κάθε παραγγελία eShop
Ασφαλείς Συναλλαγές
Ασφαλείς Συναλλαγές
εύκολα και γρήγορα
Copyright © 2023 All rights reserved.
Developed by Netsteps