ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 5 ΣΕ 1 CLEAN ME DUST+CREAM ΒΕΡΑΜΑΝ < Συσκευές Καθαρισμού DUST+CREAM

DUST+CREAM
ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 5 ΣΕ 1 CLEAN ME DUST+CREAM ΒΕΡΑΜΑΝ
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΚΡΕΜΕΣ
Κωδικός
500-06-494
20,00 €
Διαθέσιμο
Σετ καθαρισμού προσώπου CLEAN ME 5 σε 1 βεραμάν. Ενυδάτωση, καθαρισμός, αναζωογόνηση, απολέπιση, μασάζ. 1. Κεφαλή με σφουγγάρι λατέξ Κατάλληλο για την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα μάγουλα. 2. Κεφαλή με καλλυντικό σφουγγάρι Μαλακό, καθαρίζει τους πόρους και αφαιρεί την λιπαρότητα, ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα. 3. Βουρτσάκι καθαρισμού Ιδανικό σε χρήση με λοσιόν καθαρισμού για αναζωογόνηση προσώπου. 4. Κεφαλή απολέπισης Κατάλληλο για την απολέπιση της περιοχής των αγκώνων και των αστραγάλων. 5. Κεφαλή μασάζ Συνδυάστε με ενυδατικό λάδι για καλύτερη απορρόφηση από το δέρμα. Λειτουργεί με 2ΧΑΑ μπαταρίες (οι μπαταρίες δεν συμπεριλαμβάνονται)

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΥΓΙΗ, ΛΑΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ
1) Κάντε καθαρισμό σε πρόσωπο, λαιμό ή άλλες περιοχές του σώματος σας με απαλές κυκλικές κινήσεις.
2) Προσαρμόστε την κεφαλή με το απαλό σφουγγαράκι στη συσκευή. Χρησιμοποιείστε οποιοδήποτε προϊόν σας που έχει σαν βάση το νερό και κάντε μασάζ σε όλες τις περιοχές του προσώπου (μέτωπο, μάγουλο, μύτη, πηγούνι), εστιάζοντας στις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη προσοχή.
3) Έπειτα, προσαρμόστε την κυκλική κεφαλή για μασάζ και δουλέψτε το προϊόν σας με κινήσεις προς τα πάνω. Η συσκευή έχει δύο είδη έντασης, χαμηλό και υψηλό. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. Για το πρόσωπο συνιστάται η χαμηλή ένταση.
4) Κάντε μασάζ στην επιδερμίδα και δουλέψτε το προϊόν σας σε περιοχές που το έχουν περισσότερο ανάγκη (ρυτίδες, πόρους, ατέλειες).
5) Όταν η διαδικασία της περιποίησης τελειώσει, απενεργοποιήστε τη συσκευή και αφαιρέστε την κεφαλή.
6) Ξεβγάλετε την κεφαλή καλά με νερό και στεγνώστε με μία πετσέτα.
7) Η κεφαλή καθαρισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε όλο το σώμα.
8) Προσαρμόστε την πιο σκληρή κεφαλή και κάντε μασάζ σε περιοχές όπου το δέρμα είναι πιο τραχύ όπως είναι οι φτέρνες και οι αγκώνες.

Δυνατότητα αντικαταβολής
Δυνατότητα αντικαταβολής
Δωρεάν Αποστολή
Δωρεάν Αποστολή στα 20€
Ασφαλείς Αγορές
Ασφαλείς Αγορές
Copyright © 2020 All rights reserved.
Developed by Netsteps