ΣΕΤ ΠΙΝΕΛΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ DUST+CREAM 5 ΠΙΝΕΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ < Πινέλα Σετ DUST+CREAM

DUST+CREAM
ΣΕΤ ΠΙΝΕΛΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ DUST+CREAM 5 ΠΙΝΕΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
Κωδικός
400-33-080
14,99 €
Διαθέσιμο
Σετ 5 πινέλων για ολοκληρωμένο μακιγιάζ DUST+CREAM με υψηλής ποιότητας συνθετική τρίχα. Το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει ό,τι πινέλο μπορεί να χρειαστείτε για να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ προσώπου και ματιών. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει: Πινέλο foundation, Πινέλο πούδρας, Πινέλο ρουζ και contouring, Πινέλο τοποθέτησης σκιάς και κονσίλερ και Πινέλο για Eyeliner και Σχηματισμό Φρυδιών. Πρακτικό νεσεσέρ ιδανικό για την αποθήκευση των πινέλων σας, τη σωστή οργάνωσή τους και την μεταφορά τους μέσα στη τσάντα σας.

Το πινέλο του foundation είναι ιδανικό για εφαρμογή υγρού foundation. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εφαρμογή μάσκας προσώπου.

Το πινέλο πούδρας είναι κατάλληλο για εφαρμογή πούδρας compact αλλά και σε σκόνη, εύχρηστο για ανανέωση του μακιγιάζ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας

Το πινέλο του ρουζ είναι ιδανικό και για εφαρμογή bronzer και contouring. Το ειδικά σχεδιασμένο μέγεθος του το καθιστά ιδανικό ακόμη και για την εφαρμογή του highlighter.

Το πινέλο τοποθέτησης σκιάς είναι ιδανικό για την εφαρμογή compact, loose ή ακόμα και υγρής σκιάς στο πάνω και κάτω βλέφαρο. Είναι επίσης ιδανικό και για την εφαρμογή του κονσίλερ.

Το πινέλο για Eyeliner και Σχηματισμό Φρυδιών έχει το ιδανικό κοφτό σχήμα που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε την τέλεια γραμμή eyeliner, να σβήσετε το μολύβι και να σχηματίσετε τα φρύδια σας.

Δυνατότητα αντικαταβολής
Δυνατότητα αντικαταβολής
Δωρεάν Αποστολή
Δωρεάν Αποστολή στα 20€
Ασφαλείς Αγορές
Ασφαλείς Αγορές
Copyright © 2020 All rights reserved.
Developed by Netsteps