ΣΕΤ 5 ΠΙΝΕΛΩΝ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΘΗΚΗ < Πινέλα Ματιών DUST+CREAM

DUST+CREAM
ΣΕΤ 5 ΠΙΝΕΛΩΝ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΘΗΚΗ
ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
Κωδικός
3033-11106
9,99 €
Διαθέσιμο
Σετ 5 πινέλων ματιών DUST+CREAM με υψηλής ποιότητας συνθετική τρίχα. Το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει ό,τι πινέλο μπορεί να χρειαστείτε για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε eye-look. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει: Πινέλο τοποθέτησης σκιάς, Πινέλο για blending, Μικρό πινέλο για blending & λεπτομέρειες, Πινέλο για Eyeliner και Σχηματισμό Φρυδιών, Μικρό πινέλο για τοποθέτηση σκιάς & λεπτομέρειες. Μοντέρνα μεταλλική θήκη σε υπέροχο rose gold χρώμα που προστατεύει τα πινέλα σας ανάμεσα στις χρήσεις, βοηθάει στη σωστή οργάνωσή τους και είναι ιδανική για τη μεταφορά τους.

Το πινέλο τοποθέτησης σκιάς είναι ιδανικό για την εφαρμογή compact, loose ή ακόμα και υγρής σκιάς στο πάνω και κάτω βλέφαρο.

Το πινέλο για blending είναι ιδανικό για σβησίματα στην κόγχη του ματιού χαρίζοντας βάθος και διάσταση στο μακιγιάζ των ματιών σας.

Το μικρό πινέλο για blending & λεπτομέρειες είναι κατάλληλο για περιοχές του ματιού που χρειάζεται μεγαλύτερη ακρίβεια όπως το κάτω βλέφαρο και η εξωτερική ή εσωτερική γωνία του ματιού.

Το πινέλο για Eyeliner και Σχηματισμό Φρυδιών έχει το ιδανικό κοφτό σχήμα που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε την τέλεια γραμμή eyeliner, να σβήσετε το μολύβι και να σχηματίσετε τα φρύδια σας.

Το μικρό πινέλο για τοποθέτηση σκιάς λεπτομέρειες είναι ιδανικό για εφαρμογή compact, loose ή ακόμα και υγρής σκιάς σε περιοχές του ματιού που χρειάζεται μεγαλύτερη ακρίβεια όπως το κάτω βλέφαρο και η εσωτερική γωνία του ματιού.

Δυνατότητα αντικαταβολής
Δυνατότητα αντικαταβολής
Δωρεάν Αποστολή
Δωρεάν Αποστολή στα 20€
Ασφαλείς Αγορές
Ασφαλείς Αγορές
Copyright © 2020 All rights reserved.
Developed by Netsteps