ΜΟΛΥΒΙ ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ INFINITY < Μολύβια Χειλιών

ΜΟΛΥΒΙ ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ INFINITY
ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Κωδικός
V01-03-0105
web
only
Από 5,50 €
Διαθέσιμο
Το μηχανικό μολύβι Infinity Lip Definer DUST+CREAM είναι σχεδιασμένο για να δώσει χρώμα και σχήμα στα χείλη σας, για τέλειο velvet αποτέλεσμα που διαρκεί. Είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε σας εμφάνιση. Με ειδική συσκευασία που προστατεύει το προϊον και ειδική φόρμουλα για εύκολη εφαρμογή, προσφέρει σταθερό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια. Η σύστασή του αποτελείται από ειδικά κεριά με αποτέλεσμα η υφή του να έιναι κατάλληλη και για γέμισμα χειλιών. Τα χείλη σας διατηρούνται μαλακά και εντυπωσιακά, χάρη στην μύτη ακριβείας, ενισχύοντας το χρώμα στα χείλη σας κάθε φορά που το εφαρμόζετε. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 1: Το πρώτο και βασικό βήμα θα σας εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα και θα γίνει ο οδηγός σας για τα υπόλοιπα βήματα. Με το μολύβι σας σχηματίστε δύο γραμμές από το αριστερό και δεξί ψηλότερο σημείο των χειλιών σας διαγώνια προς τα κάτω που θα διασταυρώνονται και θα σχηματίζουν ένα μικρό Χ στο κέντρο του άνω χείλους. 2: Συνεχίστε, δημιουργώντας ένα μισοφέγγαρο στο κέντρο του περιγράμματος του κάτω χείλους. 3: Σχεδιάστε τις εσωτερικές γωνίες των χειλιών σας. 4: Ολοκληρώστε γεμίζοντας τα χείλη σας με το κραγιόν της επιλογής ή με το το μολύβι που χρησιμοποιήσατε με απαλές κινήσεις..

Ricinus Communis Seed Oil, Octyldodecanol, Cera Microcristallina, Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Lanolin, VP/Hexadecene Copolymer, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Tocopheryl Acetate, BHT, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, [ +/- CI 15850, CI 19140, CI 45410, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77891, Aluminum Hydroxide].


Οι λίστες των συστατικών ενδέχεται να αλλάξουν. Ανατρέξτε στη συσκευασία του προϊόντος που έχετε αγοράσει για τον πλέον ενημερωμένο κατάλογο συστατικών ή επικοινωνήστε με την εταιρία στο info@dustandcream.gr

1: Το πρώτο και βασικό βήμα θα σας εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα και θα γίνει ο οδηγός σας για τα υπόλοιπα βήματα. Με το μολύβι σας σχηματίστε δύο γραμμές από το αριστερό και δεξί ψηλότερο σημείο των χειλιών σας διαγώνια προς τα κάτω που θα διασταυρώνονται και θα σχηματίζουν ένα μικρό Χ στο κέντρο του άνω χείλους.

2: Συνεχίστε, δημιουργώντας ένα μισοφέγγαρο στο κέντρο του περιγράμματος του κάτω χείλους.

3: Σχεδιάστε τις εσωτερικές γωνίες των χειλιών σας.

4: Ολοκληρώστε γεμίζοντας τα χείλη σας με το κραγιόν της επιλογής ή με το το μολύβι που χρησιμοποιήσατε με απαλές κινήσεις.

Δωρεάν Παράδοση
Δωρεάν Παράδοση
με αγορές άνω των 20€
Δώρο Δείγματα
Δώρο Δείγματα
με κάθε παραγγελία eShop
Ασφαλείς Συναλλαγές
Ασφαλείς Συναλλαγές
εύκολα και γρήγορα
Copyright © 2023 All rights reserved.
Developed by Netsteps