Διαγωνισμός DUST+CREAM Instagram και Athens Xclusive Designers Week

Αναρτήθηκε σε: #Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός DUST+CREAM Instagram και Athens Xclusive Designers Week

Ο διαγωνισμός Athens Xclusive Designers Week διεξάγεται στο Instagram profile των DUST+CREAM https://www.instagram.com/dustandcream/?hl=el. Δεκαπέντε (15) τυχερές θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το μοναδικό Fashion Show , Athens Xclusive Designers Week! Αν θέλεις να κερδίσεις μπες τώρα στο Instagram εδώ https://www.instagram.com/p/ByQByvnIYxa/! Δες παρακάτω τους όρους συμμετοχής:

Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού «Διαγωνισμός DUST+CREAM Instagram Athens Xclusive Designers Week».

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρεία CreamTeam (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «Διαγωνισμός DUST+CREAM Instagram Athens Xclusive Designers Week» (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διενεργηθεί μέσω του profile των DUST+CREAM στο INSTAGRAM δια του διαδικτυακού τόπου https://www.instagram.com/dustandcream

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα, έχουν ηλικία άνω των 16χρονών.

3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 01/11/2019 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και τις 12/11/2019, ώρα 23:59 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»). Ο Διοργανωτής δίνεται με σχετική ανακοίνωση στο Διαδικτυακό τόπο να τροποποιεί τη Διάρκεια του Διαγωνισμού.

5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν ‘’like’’ στο post του Διαγωνισμού, ‘’Follow’’ το λογαριασμό στο Instagram των DUST+CREAM https://www.instagram.com/dustandcream/ και ‘’tag’’ τις φίλες/ τους φίλους τους στο Post του διαγωνισμού στο Instagram. Τα αρχεία τα οποία θα τηρεί ο Διοργανωτής, ή και τρίτοι κατ’ εντολή και για λογαριασμό του, με τα ανωτέρω στοιχεία, θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής, σύμφωνα με τον όρο 7 κατωτέρω. Ως «έγκυρη συμμετοχή» νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό βάσει των ανωτέρω και εντός της Διάρκειας του Διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του ιδίου, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.

6. Δώρα. Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού οι 15 (δεκαπέντε) τυχερές νικήτριες (1η, 2η, 3η, 4η, 5η, 6η,7η, 8η, 9η,10η,11η,12η,13η,14η,15η) θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το μοναδικό Fashion Show, Athens Xclusive Designers Week.

7. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού. Ο νικητής θα ανακηρυχθεί με τη διαδικασία της κλήρωσης. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά την οριστική λήξη του διαγωνισμού στα γραφεία του Διοργανωτή στις 06/11/2019 στις 12:00. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών των Δώρων θα υποβάλλεται το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω.

8. Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων. Τα στοιχεία του νικητή του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο Διαδικτυακό Τόπο και θα ενημερωθούν από τον Διοργανωτή με σχετικό μήνυμα. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή εντός τριών εργάσιμων ημερών ο νικητής χάνει κάθε δικαίωμα επί του δώρου του και ο Διοργανωτής δύναται να διαθέσει το Δώρο κατά την απόλυτη κρίση του. Για την παραλαβή του δώρου απαιτείται η αποστολή των στοιχείων του παραλήπτη.

9. Ευθύνη. Ο Διοργανωτής δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημα του Διαδικτυακού Τόπου. Επιπλέον ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσβασιμότητα στο διαδικτυακό τόπο καθώς είναι πέραν της σφαίρας επιρροής του. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δεν εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

10.Δημοσιότητα. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Διοργανωτή στο www.dustandcream.gr.

11. Προσωπικά Δεδομένα. Ο Διοργανωτής διατηρεί αρχείο προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό μέχρι την ολοκλήρωση ανάδειξης νικητών και παράδοσης των Δώρων και μετά καταστρέφονται. Έκαστος συμμετέχων έχει όλα τα δικαιώματα που προβλέπονται από το νόμο και ιδίως αυτά που προβλέπονται στο κεφάλαιο Γ του Ν.2472/97 καθώς και στα άρθρα 16, 17 και 18 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 και θα έχει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα της οποτεδήποτε το θελήσει μέχρι την οριστική καταστροφή /διαγραφή τους. Εάν μετά την συμμετοχή ο συμμετέχων αλλάξει γνώμη, έχει δικαίωμα να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων από το αρχείο πριν την ημερομηνία οριστικής διαγραφής του. Ο διοργανωτής θα διαγράψει τα δεδομένα μέσα το αργότερο σε δέκα ημέρες (10) μέρες από την παραλαβή του εγγράφου αιτήματος. Σε κάθε περίπτωση, τα πιο πάνω στοιχεία που υποβάλλονται και καταχωρούνται στο πιο πάνω αρχείο, καταστρέφονται /διαγράφονται μόλις ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και παραληφθούν τα δώρα.

12. Συναίνεση του δικαιούχου σε διαφημιστική προβολή. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει το όνομα και να δημοσιεύει φωτογραφία των νικητών στην ιστοσελίδα του και στο διαδικτυακό τόπο https://www.instagram.com/dustandcream . Επίσης ο συμμετέχων στο Διαγωνισμό δηλώνει ότι συγκατατίθεται στη χρήση και προβολή των αρχείων (βίντεο, φωτογραφία κλπ) αν ληφθούν κατά τη διάρκεια της παραλαβής του δώρου ή της συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα ή επ’ ευκαιρία αυτού.

13. Τροποποίηση Όρων. Ο Διοργανωτής δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και των ημερομηνιών διεξαγωγής των κληρώσεων), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του Διαδικτυακού Τόπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

14. Εφαρμοστέο Δίκαιο –Δωσιδικία. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

15. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

5 χρόνια πριν
Copyright © 2023 All rights reserved.
Developed by Netsteps