H DUST+CREAM αποκλειστική χορηγός Make up & Face Care του Greece’s Next Top Model!

H DUST+CREAM αποκλειστική χορηγός Make up & Face Care  του Greece’s Next Top Model!

H DUST+CREAM αποκλειστική χορηγός Make up & Face Care του Greece’s Next Top Model!

Υπερήφανος υποστηρικτής της ομορφιάς και του λαμπερού κόσμου της μόδας, η DUST+CREAM είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά αποκλειστική χορηγός του μεγαλύτερου  τηλεοπτικού διαγωνισμού μόδας στην Ελλάδα, του Greece’s Next Top Model.

Όσο οι κριτές αναζητούν την επόμενη βασίλισσα ή τον βασιλιά του modelling που ξαφνικά η ζωή του θα μεταμορφωθεί και θα γίνει σαν παραμύθι, η DUST+CREAM αναλαμβάνει τη make up & face care επιμέλεια και φροντίδα των διαγωνιζόμενων τόσο στο σπίτι όσο και στα backstage!

Η DUST+CREAM, η εταιρεία που κατέχει σταθερά υψηλή θέση στον χώρο των προϊόντων ομορφιάς και στην προτίμηση των καταναλωτών, με μεγάλη χαρά θα παρέχει καθ’ όλη την διάρκεια του show, ό,τι χρειάζεται για την πλήρη περιποίηση κοριτσιών & αγοριών, ώστε να αναδείξουν και να απογειώσουν την εκθαμβωτική φυσική ομορφιά τους και να καταφέρουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις όλων!

Η DUST+CREAM, συνεχώς αναπτυσσόμενη με 80 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, λατρεύει να στηρίζει όσους κυνηγούν τα όνειρά τους και με αυτοπεποίθηση και αφοσίωση δε σταματούν να μάχονται γι’ αυτά. 

 

(Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο  www.dustandcream.gr ή στο

τηλ. 2310 689499)

 

https://www.facebook.com/DustandCreamGreece/

https://www.instagram.com/dustandcream/

https://www.youtube.com/c/DustandCreamGreece

https://twitter.com/Dustandcream

 

 

4 χρόνια πριν
Copyright © 2023 All rights reserved.
Developed by Netsteps