Grand Opening για το νέο κατάστημα DUST+CREAM στην καρδιά της Λεμεσού!

Αναρτήθηκε σε: #Διαγωνισμοί

Grand Opening για το νέο κατάστημα DUST+CREAM στην καρδιά της Λεμεσού!

Tο ολοκαίνουργιο κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας καλλυντικών DUST+CREAM υποδέχτηκε τους καλεσμένους του το Σάββατο 23 Νοεμβρίου με ένα λαμπερό και glamorous party! Το νέο κατάστημα της αλυσίδας αποτελεί το πρώτο κατάστημα DUST+CREAM στην Κύπρο και βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού, στην οδό Ανεξαρτησίας 84-86.

Το opening event παρουσίασε η κ. Κάλια Ελευθερίου και την κορδέλα εγκαινίων έκοψαν οι επίτιμοι καλεσμένοι, κ. Άγγελος Βότσης – Βουλευτής Λεμεσού και Πρόεδρος κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και η αγαπημένη, Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, κ. Κατερίνα Στικούδη.

Με την παρουσία του τίμησε επίσης το event ο κ. Κρίστης Δημήτριου, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Λεμεσού, Πρόεδρος Ένδυσης και Υπόδησης της ΠΟΒΕΚ στη Λεμεσό και Δημοτικός Σύμβουλος. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι fashion bloggers και entrepreneurs κα Αντριάνα Φραγκούδη και κα Θέλξια Φραγκούδη, η fashion blogger και jewelry designer κα Ιωάννα Κοτζιάπαση, καθώς και makeup artists και πλήθος κόσμου.

Οι influencers χάρισαν beauty tips, συμβουλές styling και βγήκαν φωτογραφίες με τους fans τους στο ειδικά διαμορφωμένο photo booth της DUST+CREAM. Οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί καθώς οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν υπέροχα δώρα μακιγιάζ και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους ενός dj set.

 

Find DUST+CREAM Cyprus

www.dustandcream.com

Τηλ. +357 25 000085

Facebook Page Cyprus

Instagram Page Cyprus

Twitter Page Cyprus

Youtube Page Cyprus

4 χρόνια πριν
Copyright © 2023 All rights reserved.
Developed by Netsteps