COVID-19

COVID-19

ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

  • ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ;

Ναι, έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλα τα καταστήματα του δικτύου DUST+CREAM. Ταυτόχρονα, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, πραγματοποιούνται συνεχείς απολυμάνσεις ως επιπλέον μέτρο προστασίας τόσο για την ασφάλεια των πελατών μας όσο και του προσωπικού των καταστημάτων.

 

  • ΤΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ;

Πρώτιστο μέλημα μας, παραμένει η υγεία και ασφάλεια όλων μας. Το προσωπικό των καταστημάτων φέρει προστατευτική μάσκα προσώπου και γάντια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, γίνεται καθημερινή θερμομέτρηση σε όλο το προσωπικό. Όλες οι υπηρεσίες μακιγιάζ, περιποίησης φρυδιών και τοποθέτησης βλεφαρίδων αναστέλλονται προσωρινά για τη διασφάλιση των αποστάσεων ασφαλείας. Τέλος, σε όλο το κατάστημα έχουν τοποθετηθεί σημάνσεις που υπενθυμίζουν την τήρηση των μέτρων προστασίας και υγιεινής.

 

  • ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Το δίκτυο των καταστημάτων DUST+CREAM είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις οδηγίες του κρατικού μηχανισμού. Βάση αυτών, οι πελάτες μας εισερχόμενοι στο κατάστημα χρειάζεται να φέρουν μάσκα προσώπου και να απολυμαίνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό προϊόν. Τα γάντια μιας χρήσης αποτελούν προαιρετικό μέτρο. Στην είσοδο κάθε καταστήματος θα συναντήσετε ένα άτομο από το προσωπικό, το οποίο θα σας υπενθυμίζει να χρησιμοποιήσετε το αντισηπτικό που επίσης βρίσκεται τοποθετημένο στην είσοδο και θα σας δώσει το καλάθι αγορών DUST+CREAM αφού πρώτα το απολυμάνει.

  • ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΟΜΩΝ;

Τα καταστήματα μας ανυπομονούν να σας υποδεχτούν και πάλι! Μέλημά μας είναι να έχετε όσο πιο άνετη και ασφαλή εμπειρία αγορών! Για αυτό κάθε κατάστημά θα δέχεται συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ταυτόχρονα, με στόχο την τήρηση των μέτρων κοινωνικής απόστασης. Ένα άτομο από το προσωπικό στη ζώνη εισόδου θα σας δίνει ένα καρτελάκι με αριθμό, με στόχο τη διατήρηση των επισκεπτών του καταστήματος στα προβλεπόμενα επίπεδα.

  • ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ;

Προκειμένου να διασφαλίσουμε την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας (2m όπως προβλέπεται από τις Αρμόδιες Αρχές), έχουν τοποθετηθεί σχετικά αυτοκόλλητα δαπέδου τα οποία θα υπενθυμίζουν την εφαρμογή του μέτρου αυτού. Ένα τέτοιο θα υπάρχει μπροστά από κάθε ταμείο, για αποφυγή συνωστισμού κατά την αναμονή. Οι ταμειακές μηχανές και τα τερματικά POS απολυμαίνονται επίσης σχολαστικά μετά από κάθε χρήση. Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιείτε για τις συναλλαγές σας πιστωτικές/ χρεωστικές κάρτες και να αποφεύγετε τα μετρητά για τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας όλων μας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε το αντισηπτικό προϊόν που έχουμε τοποθετήσει στο ταμείο αφού ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

  • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;

Ναι, για τις συναλλαγές σας ισχύουν όλοι οι τρόποι πληρωμής (Μετρητά, Κάρτες και Δωροκάρτες). Συνιστούμε για την μέγιστη ασφάλεια όλων μας, την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Τα πληκτρολόγια των τερματικών καρτών, όπως αναφέρεται παραπάνω, απολυμαίνονται επιμελώς μετά από κάθε χρήση.

 

  • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ/ TESTER ΣΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ;

Γνωρίζουμε ότι η δοκιμή των προϊόντων είναι μια από τις αγαπημένες σας διαδικασίες στα καταστήματά μας, όμως θα χρειαστεί να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τη χρήση των testers, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Μέχρι περαιτέρω ενημέρωσης και ακολουθώντας τις οδηγίες του κρατικού μηχανισμού, όλα τα προϊόντα δοκιμής/ testers του καταστήματος δεν θα είναι διαθέσιμα για δειγματισμό. Οι σύμβουλοι ομορφιάς μας είναι εκεί για να σας δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε προϊόν ξεχωριστά και για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ποιο είναι το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

 

  • ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ;

Ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή, ενδέχεται το ωράριο λειτουργίας να έχει διαφοροποιηθεί. Μπορείτε να ενημερώνεστε για το κατάστημα που σας ενδιαφέρει εδώ.

 

  • ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΙΝ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ;

Όλα μας τα προϊόντα απολυμαίνονται σχολαστικά κατά την παραλαβή τους από τη κεντρική αποθήκη. Επιπλέον γίνονται απολυμάνσεις σε τακτά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας από τις ομάδες των καταστημάτων μας.

 

  • ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ DUST+CREAM;

Όλα τα καταστήματά μας θα είναι και πάλι κοντά σας από τη Δευτέρα 11/05, εκτός από τα καταστήματα που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα. Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα στην περιοχή σας κάνοντας κλικ εδώ.

 

  • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΗΠΙΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ;

Ναι, στα καταστήματά μας θα βρείτε προϊόντα με ήπια αντισηπτική δράση, τα οποία παρασκευάζονται σύμφωνα με τα πλέον αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα στην παραγωγική μονάδα μας εγκεκριμένη από τον Ε.Ο.Φ. και με ISO 22716 :2007 για ορθές βιομηχανικές πρακτικές στα καλλυντικά. Πρόκειται δηλαδή  για ελληνικά προϊόντα, πιστοποιημένα ως ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία και  καταχωρημένα στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα CPNP ( Cosmetic Products Notification Portal) .   

 

  • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ Ή ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΡΥΔΙΩΝ;

    Η επαφή με τους πελάτες μας και η παροχή υπηρεσιών είναι μια από τις αγαπημένες μας στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τη δεδομένη όμως στιγμή, κρίνεται απαραίτητο να ανασταλούν προσωρινά όλες οι υπηρεσίες μακιγιάζ, περιποίησης φρυδιών και τοποθέτησης βλεφαρίδων. Ανυπομονούμε για την ημέρα που θα έχουμε την χαρά να σας προσφέρουμε και πάλι τις υπηρεσίες μας.

 

  • ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19;

Η συγκεκριμένη εξέταση στη χώρα μας μέχρι σήμερα, γίνεται μόνο σε άτομα με τα σχετικά συμπτώματα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι ομάδες των καταστημάτων και των κεντρικών μας γραφείων, καθώς και οι ομάδες της κεντρικής αποθήκης και της μονάδας παραγωγής, περνάνε από καθημερινή θερμομέτρηση, πριν από την έναρξη κάθε βάρδιας. Σε περίπτωση που κάποιο άτομο από το προσωπικό μας αισθανθεί αδιαθεσία παραμένει στο σπίτι του για όσες ημέρες κριθεί απαραίτητο, με βάση τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Υγείας.

 

  • ΥΠΗΡΞΕ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ;

Όχι, δεν υπήρξε κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα σε άτομο του προσωπικού μας. Παρόλα αυτά στα καταστήματά μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ακόμα παραπάνω, καθώς τα άτομα του προσωπικού θερμομετρούνται καθημερινά και παρακολουθούνται από τους υπεύθυνους των ομάδων.

 

  • ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

Πρώτιστο μέλημα της DUST+CREAM είναι η ασφάλεια όλων μας. Για να εξασφαλιστεί ότι η επαναλειτουργία των καταστημάτων θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όλοι οι εργαζόμενοι είναι απόλυτα ενημερωμένοι και εκπαιδευμένοι για τα νέα μέτρα υγιεινής και προστασίας ώστε να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία των αγορών σας θα γίνεται με απόλυτη άνεση και ασφάλεια.

  • ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΖΩΝΗ ΜΕ ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ;

Οι ζώνες πινέλων των σύμβουλων ομορφιάς δεν θα φέρουν πλέον πινέλα, καθώς οι υπηρεσίες μακιγιάζ και κάθε είδους εφαρμογή έχουν ανασταλεί προσωρινά. Η ασφάλεια προσωπικού και πελατών είναι προτεραιότητά μας!

 

  • ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ;

Η πολιτική αλλαγών και επιστροφών της εταιρείας δεν επιτρέπει την επιστροφή προϊόντος το οποίο έχει ανοιχτεί. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο καθώς όλες οι δοκιμές προϊόντων έχουν ανασταλεί. Μην διστάσετε να συμβουλευτείτε το προσωπικό των καταστημάτων μας για τα προϊόντα που σας ταιριάζουν καλύτερα.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ E-SHOP

  • ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΚΑΤΑ ΤΟ LOCKDOWN. ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ;

Φυσικά. Εδώ θα βρείτε τα πάντα για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας μας.

 

  • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ;

Οι συνθήκες και τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης των παραγγελιών έχουν βελτιωθεί κατά πολύ. Οι ομάδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και της αποθήκης προϊόντων είναι σε απόλυτη εγρήγορση, ώστε να εξυπηρετηθείτε το συντομότερο δυνατό, παραλαμβάνοντας τα αγαπημένα σας beauty προϊόντα στο σπίτι. Δεν παρατηρούνται τη δεδομένη στιγμή σημαντικές καθυστερήσεις.

 

4 χρόνια πριν
Copyright © 2023 All rights reserved.
Developed by Netsteps