Η DUST+CREAM για το Άλμα Ζωής

Η DUST+CREAM για το Άλμα Ζωής
Αναρτήθηκε σε: Νέα
Από Dust & Cream
Σχετικά με τον δημιουργό

Η DUST+CREAM για το Άλμα Ζωής

 

We are stronger #together

Η DUST+CREAM δηλώνει το παρόν στην προσπάθεια των γυναικών για τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού μέσω της συνεργασίας με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»!

Ως μια εταιρεία που στέκεται δίπλα σε κάθε γυναίκα και αξιοποιώντας την μεγάλη απήχηση των προϊόντων της, διαθέτει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της σειράς Αccessories & Μore στην Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Άλμα Ζωής».

Η ενέργεια ισχύει για όλες τις πωλήσεις των προϊόντων της σειράς από το E-shop και από επιλεγμένα καταστήματα DUST+CREAM με την προοπτική να εφαρμοστεί και στα υπόλοιπα καταστήματα του δικτύου. 

Μαζί, στηρίζουμε εμπράκτως την προσπάθεια για τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού γιατί τίποτα δεν κάνει μία γυναίκα πιο όμορφη από την πεποίθηση ότι είναι όμορφη και η πεποίθηση αυτή πηγάζει από μέσα μας!

Η DUST+CREAM, αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αλυσίδα καλλυντικών με 85 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, που διαθέτουν το σύνολο των πρωτοποριακών προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου και σώματος για τη γυναίκα και τον άνδρα. Οι άριστα διαμορφωμένοι χώροι των καταστημάτων και οι πλήρως καταρτισμένοι σύμβουλοι ομορφιάς, αποτελούν εγγύηση για μία απολαυστική εμπειρία αγορών σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον καλλυντικών και προσωπικής φροντίδας.

Τόσο τα προϊόντα της DUST+CREAM όσο και η επιχειρηματική της πρακτική, έχουν βραβευτεί επανειλημμένα από οργανισμούς υψηλού κύρους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

H DUST+CREAM, πιστή στη στρατηγική της να προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές, επενδύει συνεχώς στην εξέλιξη και στην παραγωγή νέων ποιοτικών προϊόντων, στην υπερσύγχρονη παραγωγική της μονάδα στην Νικόπολη Θεσσαλονίκης, όπου μεταξύ άλλων πιστοποιήσεων διαθέτει και ISO 22716:2007. Ταυτόχρονα αξιοποιεί στο μέγιστο την ψηφιακή τεχνολογία, διαθέτοντας ένα νέο φιλικό στον επισκέπτη site που περιλαμβάνει και e-shop, προσφέροντας στους Καταναλωτές μοναδικές εμπειρίες αγορών και μέσω διαδικτύου.

Let’s #actpink και ας χαρίσουμε χαμόγελα!

 

2 χρόνια πριν
Copyright © 2023 All rights reserved.
Developed by Netsteps