Η DUST+CREAM στο Madwalk 2021

Η DUST+CREAM στο Madwalk 2021
Αναρτήθηκε σε: Νέα

Η DUST+CREAM στο Madwalk 2021

H DUST+CREAM make up χορηγός στο φετινό Madwalk by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project

H DUST+CREAM με μεγάλη χαρά θα συμμετέχει ως χορηγός make up στο φετινό Madwalk by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project που θα διεξαχθεί την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, και πραγματοποιείται για 11η συνεχόμενη χρονιά για να ενώσει τη μόδα με τη μουσική, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του TAE KWON DO.

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, θα πραγματοποιηθεί ξανά με κοινό, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και «φωτίζοντας» το σπουδαίο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Στο φετινό MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού, επιφυλάσσει ξεχωριστά κι εντυπωσιακά catwalks & performances από δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands. Σε αυτό το event θεσμό της ελληνικής showbiz η DUST+CREAM θα αναλάβει και θα επιμεληθεί το makeup των συμμετεχόντων αποδίδοντας για τον κάθε σχεδιαστή ένα ξεχωριστό look.

Η DUST+CREAM, η αμιγώς ελληνική εταιρία, με το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο των 85 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, αποτελεί την κορυφαία και σταθερή επιλογή των καταναλωτών στα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, με βασικό γνώμονα την ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές.

 

#madwalk #BeautyIsMyPlayground

(Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο www.dustandcream.gr ή στο 2310 689499)

2 χρόνια πριν
Copyright © 2023 All rights reserved.
Developed by Netsteps