Συμβουλες Ομορφιας 
11/9/2015
γαλάκτωμα προσώπουΚαι ενώ έχεις κάνει το καλύτερο μακιγιάζ ματιών, μετά από μερικές ώρες διαπιστώνεις πως έχει καταστραφεί ή έχει εξαφανιστεί!
Τα παρακάτω tip θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο για ώρες:

#1 Καθαρισμός: Καθα...
7/7/2015
Το καλοκαίρι θέλεις να έχεις λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα και μπορείς να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα με τα κατάλληλα προϊόντα. Αφού λοιπόν, την ενυδατώσεις, την προστατεύσεις από τον ήλιο και εφαρμόσεις το σωστό foundation με ανάλαφρη σύνθεση,...
7/7/2015
Υπέροχο άρωμα όλη μέρα? Κι όμως γίνεται!

Μικρά tips για να διαρκεί ακόμη περισσότερο το αγαπημένο σας άρωμα!

1. Φυλάσσετε το άρωμά σας σε δροσερά σημεία του σπιτιού, χωρίς υγρασία. Αποφύγετε την τοποθέτησή του στο μπάνιο.
2. Πριν το άρωμά σας...
6/3/2015
ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο κολακευτικό από την αψεγάδιαστη αλλά ταυτόχρονα καθόλου φορτωμένη επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε την πούδρα (compact) Beauty Line Cosmetics για να πετύχετε ματ και άψογη κάλυψη.
ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ. Τα καλο...
6/3/2015
Τα μάτια είναι σημαντικό να είναι σωστά μακιγιαρισμένα και ακόμη πιο σημαντικό είναι το μακιγιάζ τους να παραμένει αναλλοίωτο για ώρες. Διαβάστε παρακάτω μερικά μυστικά που αν τα ακολουθήσετε θα απαλλαγείτε από το άγχος του πως φαίνεστε.
Βάση. Δώστ...
6/3/2015
Ποιες τάσεις κυριαρχούν στα βερνίκια και ποια χρώματα πρέπει να εφαρμόσετε τώρα;
Η Άνοιξη είναι πλέον εδώ και στο ανανεωμένο beauty bag μας θα πρέπει να προσθέσουμε νέα βερνίκια, νέα χρώματα, που θα μας ανανεώσουν και θα μας αλλάξουν την διάθεση. ...

Χάρτης